Söderala Simhall
Söderhamns Babysim
NyheterOm Söderhamns BabysimVåra KurserVåra InstruktörerSöderala SimhallInstruktörsutbildningVattengympa för gravidaKursanmälanKalenderFotoalbumKontakt
Kursanmälan
NybörjareFortsättningsgruppDelfinen

Delfinen

Delfinen är vår familjeverksamhet som vi har på hällåsen för barn ca 6 - ca 10 år. Vi vill att både barn och föräldrar är ombytta. Krav är att barnet ska kunna ta sig fram 12,5 meter i vattnet och gärna gilla att vara under ytan också alternativt att barnet ska ha gått gruppen Firren i vår verksamhet i Söderala simhall.

Tid: Söndagar kl. 18.15 – 19.30
Kostnad: Vi har en kursavgift på 1000 kr per barn.
Vi har en medlemsavgift på 150 kr / familj och år och en medlemsrabatt på 20% på våra simkurser dvs avgiften blir då 800 kr. Vi har också syskonrabatt där syskon i samma grupp betalar endast 200 kr om man är medlem.

Program: Programmet består av ganska mycket simskola/teknikträning och i övrigt blandade aktiviteter såsom; trampolin, snorkling, sim- dykträning, livräddning, organiserade lekar mm. Vi erbjuder ca 12 tillfällen per termin.

Läs mer - program under bearbetning

Aktuellt: Kursinbjudan för VT-18 med start och slutdatum kommer i mitten av december


De som gått förra termin har förtur på platserna t.o.m 19/1, anmälan blir då också bindande. Det går bra att göra en efteranmälan i mån av plats. Blir det fullt får ni en köplats utifall vi får avhopp.

Inbjudan till höstterminen 2017 HÄR
Höstens schema finns HÄR

Anmälan görs via mail info@soderhamnsbabysim.se

Vi Tackar Våra Sponsorer
David Elfström Lilja    
©-2015 - SÖDERHAMNS BABYSIM / 073-352 62 15 (mobilsvar) / info@soderhamnsbabysim.se
Kalender

Inget inplanerat

Slumpade Bilder

Simmärken

Vill Du Bli Sponsor?

Säkrare 3