Söderala Simhall
Söderhamns Babysim
NyheterOm Söderhamns BabysimVåra KurserVåra InstruktörerSöderala SimhallInstruktörsutbildningVattengympa för gravidaKursanmälanKalenderFotoalbumKontakt
Kursanmälan
NybörjareFortsättningsgruppDelfinen

Delfinen

Delfinen är vår familjeverksamhet som vi har på hällåsen för barn ca 6 - ca 10 år. Vi vill att både barn och föräldrar är ombytta. Krav är att barnet ska kunna ta sig fram 12,5 meter i vattnet och gärna gilla att vara under ytan också alternativt att barnet ska ha gått gruppen Firren i vår verksamhet i Söderala simhall.

Tid: Söndagar kl. 18.15 – 19.30
Kostnad: Vi har en kursavgift på 1000 kr per barn.
Vi har en medlemsavgift på 150 kr / familj och år och en medlemsrabatt på 20% på våra simkurser dvs avgiften blir då 800 kr. Vi har också syskonrabatt där syskon i samma grupp betalar endast 200 kr om man är medlem.

Program: Programmet består av ganska mycket simskola/teknikträning och i övrigt blandade aktiviteter såsom; trampolin, sim- dykträning, livräddning, organiserade lekar mm. Vi erbjuder ca 12 tillfällen per termin.

Läs mer - program under bearbetning

Aktuellt: Kursinbjudan för VT-18 finns i länken nedan


De som gått förra termin har förtur på platserna t.o.m 12/1, anmälan blir då också bindande. Det går bra att göra en efteranmälan i mån av plats. Blir det fullt får ni en köplats utifall vi får avhopp.

Inbjudan till vårterminen 2018 HÄR
Vårens schema finns HÄR 

Anmälan för nya deltagare görs via mail info@soderhamnsbabysim.se

Vi Tackar Våra Sponsorer
David Elfström Lilja    
©-2015 - SÖDERHAMNS BABYSIM / 073-352 62 15 (mobilsvar) / info@soderhamnsbabysim.se
Kalender

Inget inplanerat

Slumpade Bilder

Simmärken

Vill Du Bli Sponsor?

Säkrare 3