Söderala Simhall
Söderhamns Babysim
NyheterOm Söderhamns BabysimVåra KurserVåra InstruktörerSöderala SimhallInstruktörsutbildningVattengympa för gravidaKursanmälanKalenderFotoalbumKontakt
Våra Instruktörer

Elin Tapper

Elin Tapper heter jag. Bor i Söderala med min man Niklas och vår dotter Linnéa (-12). Blev färdig Babysiminstruktör Mars -2015. Jag är utbildad Teckenspråk- & Dövblindtolk. Så finns behovet av teckenspråk i vattnet, kan jag ordna det.

Började på babysim här i Söderala 1998 med mina kusiner när dom fortsatte upp i Delfinen följde jag med som hjälpledare. Det var en självklarhet för mig efter att ha sett hur positivt, roligt och utvecklande det är i vattnet för både barnen och föräldrar, att även låta min Linnéa få börja. Då bodde vi i Härnösand och där fanns inte babysim utan det blev till att åka till Kramfors. När vi flyttade tillbaka till Söderhamn igen i augusti 2014 lät vi Linnéa fortsätta simma här i Söderala.

Jag har alltid varit en fisk i vattnet själv och älskar att bada och simma. Sen jag fått smak på babysimmets varma vatten lockar inte havet vid sommarstugan lika mycket längre. Det som är en riktigt stor fördel med babysim är att Linnéa fått vara med och lärt sig hur man gör i och kring vatten. Så nu är jag en betydligt lugnare mamma när flytvästen sitter på för jag vet att hon kan simma om hon hamnar i vattnet.

TillbakaVi Tackar Våra Sponsorer
David Elfström Lilja    
©-2015 - SÖDERHAMNS BABYSIM / 073-352 62 15 (mobilsvar) / info@soderhamnsbabysim.se
Kalender

Inget inplanerat

Slumpade Bilder

Simmärken

Vill Du Bli Sponsor?

Säkrare 3