Söderala Simhall
Söderhamns Babysim
NyheterOm Söderhamns BabysimVåra KurserVåra InstruktörerSöderala SimhallInstruktörsutbildningVattengympa för gravidaKursanmälanKalenderFotoalbumKontakt
Våra Instruktörer

Maria Herza

Maria Herza heter jag och bor i Lottefors utanför Bollnäs med min man, son Eliah (född oktober 2015) och hunden Hollie. Jag har alltid själv älskat att bada och när jag för några år sedan hörde talas om babysim tyckte jag det lät så mysigt! När Eliah var några månader var jag ivrig att börja babysimma med honom och ser redan de motoriska fördelarna med att han regelbundet fått vara med på babysim. Jag kom in på instruktörsutbildningen på ett bananskal men med tanke på hur meningsfullt det känns för min son så känns det som en förmån att få följa och påverka andra barns utveckling också :)

Till vardags jobbar jag med ensamkommande ungdomar inom Bollnäs kommun. I övrigt så är jag väldigt språk-, religion- och kulturintresserad. Jag är själv uppvuxen i Afrika och ÄLSKAR att resa - helst till udda platser som Kongo, Burma och Swaziland för att nämna några! Är utbildad dykare och när tiden räcker till så pysslar jag gärna med att sy barnkläder, göra tårtor i sugarpaste eller kollar på tårdrypande romantiska komedier.

TillbakaVi Tackar Våra Sponsorer
David Elfström Lilja    
©-2015 - SÖDERHAMNS BABYSIM / 073-352 62 15 (mobilsvar) / info@soderhamnsbabysim.se
Kalender

Inget inplanerat

Slumpade Bilder

Simmärken

Vill Du Bli Sponsor?

Säkrare 3