Söderala Simhall
Söderhamns Babysim
NyheterOm Söderhamns BabysimVåra KurserVåra InstruktörerSöderala SimhallInstruktörsutbildningVattengympa för gravidaKursanmälanKalenderFotoalbumKontakt
Vattengympa För Gravida

Omständigheterna med att byggnaden Söderala simhall är stängd denna termin (se vidare info på vår nyhetssida eller Facebook) gör att vattengympan kommer hållas i Ljusne simhall denna termin.

Kursstarter VT 2018

Vårterminens kursstarter blir 30/1, 6/3, 10/4

Föreningen Söderhamns Babysim har bedrivit vattengymnastik för gravida från 2005.

Vatten har förmågan att stödja/avlasta kroppen som kan kännas tung och otymplig under graviditeten. I vattnet ökar rörelseförmågan och smidigheten, därigenom kan exempelvis ryggont och foglossning lindras. Syftet med vattengympa under graviditeten är inte att köra ett intensivt träningspass utan att få en skön och avkopplande stund tillsammans med andra gravida. Det framtagna programmet är varierande tempo och pågår 30 min. Passet varvar vi ner med lite stretching och avslutar med ca 30 minuters skön avslappning i det 34 gradiga vattnet.

Det går bra att vara med på vattengymnastiken så länge du inte haft någon blödning eller att din läkare/sköterska på MVC avråder dig,

Tisdagkvällar 19.45
Kursen pågår i fem veckor till en kostnad av 300 kr. Det går bra att betala via swish eller plusgiro 401 33 58-9 vid första tillfället. Uppge ditt för och efternamn på betalningen samt gravidgympa. Betalning via friskvårdsportalen wellnet fungerar också bra.

Vi har medlemsförmån dvs om man har betalat sin medlemsavgift (100 kr enskild medlem alt. 150 kr familjemedlemsskap):

Medlem: 20% rabatt på simkurser för barn (på ordinarie pris) samt 10% på hyra av Söderala simhall och föreningens övriga kursutbud ex vattengymnastik. Allmänbadet ingår inte i föreningens kursutbud. Drop in priser ges det ej rabatt på. Rabatter kan inte kombineras.

Praktisk information:
Då vi önskar så bra kvalité som möjligt i bassängen genom att gravida och många små barn badar här så är det väldigt viktigt med hygienen. Innan duschar vi utan badkläder med tvål och schampoo. Det är även viktigt att skölja bort alla tvålrester från kroppen. (En oduschad person är lika med 100 duschade.)
Ta gärna med något att äta efter passet tex en frukt.

Ledare: Ida Arvidsson Flodin och Camilla Törnros

Kontakt:
Maila din anmälan på info@soderhamnsbabysim,se.
Uppgifterna vi behöver är ditt namn, telefon, mail samt beräknad förlossning.
Söderhamns Babysim: 073-3526215 vid övriga frågor.

Vi Tackar Våra Sponsorer
David Elfström Lilja    
©-2015 - SÖDERHAMNS BABYSIM / 073-352 62 15 (mobilsvar) / info@soderhamnsbabysim.se
Kalender

Inget inplanerat

Slumpade Bilder

Simmärken

Vill Du Bli Sponsor?

Säkrare 3